top of page
rent.png

Verhuur Kassa's

Kassa huren voor je evenement?

 

Kassa-Systemen.be ontzorgt u volledig door u al het werk uit handen te nemen waardoor het huren van een kassa een eenvoudige en kosteneffectieve optie zijn, bijvoorbeeld voor korte evenementen zoals een braderij, sportevenement, muziek concert, festival, schaatsbanen, pop-up, etc.

 

Een huur kassa kan ook ideaal zijn op tijdelijke horeca locaties, bijvoorbeeld een terras, kantine, feesttent pop-up restaurants of voor seizoensbedrijven die slechts een deel van het jaar open zijn.

 

Wij ontzorgen u door na ontvangst van de benodigde gegevens al het werk uit handen te nemen. U geeft aan waar en wanneer het kassasysteem beschikbaar dient te zijn en wij zorgen dat het systeem volledig inclusief bekabeling, programmering van artikelen, tafels en rekeninglayout beschikbaar is en u middels een heldere korte instructie direct kunt beginnen aan uw evenement.

Wist u dat u zeer goedkoop een kassa kunt huren bij ons?

Kassa-Systemen.be biedt voor iedere klant een kassasysteem volledig op maat geprogrammeerd. Zo zijn onze systemen geschikt voor: café's, restaurants, bars en cafetaria's.
Tevens is het systeem ook zeer geschikt voor de verkoop van artikelen met barcode.

Kassa-Systemen.be biedt de mogelijkheid om te werken met een totaalconcept inclusief netwerkbekabeling, installatie en instructie op locatie.

Wilt u langer huren dan één dag? Informeer dan naar onze aantrekkelijke lange termijn prijzen!

Voordelen:​

  • Op maat geprogrammeerd voor uw evenement

  • Uit te breiden met meerdere bar- en keukenprinters

  • Uit te breiden met meerdere handhelds

  • Instructie op locatie

  • Gratis helpdesk tijdens uw evenement

  • Geen inwerktijd nodig

  • Bij uitval een gratis vervanging

Uitbreidbaar met barcodescanner

Onze kassasystemen zijn uit te breiden met een handige barcodescanner. Hiermee scant u eenvoudig producten die vervolgens afgerekend worden via de kassa. Ideaal voor het verkopen van producten met barcode.

 

Kassa-systemen.be levert voor ieder evenement de passende kassaoplossing op maat.

Vrijblijvend advies?

Om u zelf het bedieningsgemak van onze producten te laten ervaren geven wij een vrijblijvend advies op locatie, maak hiervoor telefonisch een afspraak op info@kassa-systemen.be

Of wilt u liever dat wij u contacteren?

Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier.

bottom of page