top of page
kassasysteem horeca
UNTILL DEVICES.png

Kassa-Systemen

Kassa-systemen voor de horeca met blackbox

Met het horeca kassasysteem van Kassa-Systemen.be zorg je ervoor dat alle aspecten van jouw onderneming in balans zijn. Gasten voelen zich welkom, bestellingen worden snel doorgestuurd en wensen worden moeiteloos door de bediening opgepakt. Als ervaringsdeskundige begrijpen we als geen ander dat je razendsnel moet kunnen schakelen. Efficiënte software, een gebruiksvriendelijk systeem en realtime inzicht in jouw omzet zijn essentieel om een hoog serviceniveau te garanderen. Het horeca kassasysteem van Kassa-systemen.be biedt het je allemaal.

qr bestellen jamezz

Online en Zelf Bestellen

Online en interactief bestellen – een optimale service

Jouw gasten echt van alle gemakken voorzien? Of het nu gaat om QR bestellen, een bezorg- of afhaalservice via een webshop, het bestellen via een bestelzuil of vanaf een tablet. Met de verschillende online bestelmogelijkheden van Kassa-Systemen.be zorg je voor een unieke klantbeleving, meer omzet en een verlaging van je personeelskosten. Jouw gasten plaatsen hun bestelling in een veilige en betrouwbare omgeving. Door de naadloze koppeling met het kassasysteem worden producten binnen no-time besteld en afgerekend.

untill_tablet_hands-1030x686.jpg

Draadloos Bestellen

Slim en efficiënt: mobiele horeca handheld en tablet

In de horeca is het aanpakken! Jouw personeel zorgt er iedere dag voor dat gasten een fantastische ervaring beleven. Snelheid en service zijn hierin onmisbaar. Met een handheld of tablet kan de bestelling overal mobiel opgenomen worden. Door de koppeling met het kassasysteem komt de bestelling direct op de juiste plaats terecht, in de keuken of achter de bar. Wel zo efficiënt! Met de draadloze oplossingen van Kassa-systemen.be weet je zeker dat de horeca handheld of tablet aan jouw wensen voldoet.

images-7.jpeg

Betaaloplossingen

Flexibel betaalgemak

Vandaag de dag is een horeca bancontact-automaat onmisbaar. Jouw gasten hebben steeds minder cash geld op zak en de populariteit van contactloos betalen en afrekenen met de smartphone groeit gestaag. Met een betaalautomaat zorg je ervoor dat de gast snel een eenvoudig kan betalen. Op elk gewenst tijdstip en op elke willekeurige locatie. Wel zo handig! Kassa-Systemen.be levert verschillende betaaloplossingen, van een vaste horeca kaartautomaat tot een mobiele en geïntegreerde betaalautomaat. Zo zorgen we voor het complete pakket.

keukenscherm kassasysteem

Bar en Keukenschermen

Papierloze keuken en bar?

Hoe je de communicatie tussen de keuken, bar en de zaal vlekkeloos laat verlopen?

In één woord: rust.

Met de bar en keukenschermen van kassa-systemen.be verloopt de communicatie vlekkeloos. Niet alleen onderling in het keukenteam of de bediening, maar op de totale vloer. Want als je iets niet wil, zijn het gasten die ontevreden je zaak verlaten. Kassa-Systemen.be biedt diverse oplossingen om jouw horecaonderneming op voorsprong te zetten. Met barschermen en keukenschermen zijn communicatiefouten en te laat aangekomen bestellingen verleden tijd!

bottom of page