Keukenscherm Horeca

Bar en Keuken Productieschermen

“Een papierloze keuken of bar. Dat geeft rust, overzicht en scheelt roepen. Altijd op het juiste moment de gang of bestelling compleet uitserveren”

Wil je meer overzicht, service en kwaliteit? En tegelijkertijd ook minder tijdsdruk? Dat kan door productieschermen te gebruiken. Daardoor heb je geen bonnen meer nodig, maar maak je gebruik van keukenschermen of barschermen. Vanaf het moment van bestellen tot en met de uitgifte: alles kun je digitaliseren.

Je weet exact hoe lang de bereidingstijd van een product is. Daardoor is het voor iedere kok inzichtelijk wanneer er gestart moet worden met de bereiding van een bepaald gerecht. Zo is dit gerecht op hetzelfde moment gereed als een gerecht dat bereid wordt op een andere bereidingsplaats.

Met deze werkwijze:

  • blijft de kwaliteit van het gerecht hoog

  • hoeven koks niet meer naar elkaar te roepen

  • presenteer je jouw gasten gelijktijdig een mooi gerecht

 

Zodra de bediening de gerechten meeneemt worden deze afgevinkt. De chef ziet vervolgens op zijn scherm welke gerechten nog in de pas staan. Bovendien kun je exact de tijd rapporteren van bestelling tot uitgifte. Zo wordt duidelijk waar eventuele verbeterpunten te behalen zijn.

  • Meer overzicht

  • Efficiënter werken

  • Tafels beter managen

  • Inzicht wanneer een gang is doorgevraagd en door wie

  • Papierloze keuken

  • Inzicht hoe lang over een bestelling wordt gedaan