top of page

Een Kassa huren of leasen?

Net als bij een bedrijfswagen, machine of apparatuur, kunt u ook een kassa huren of leasen. Kassa-Systemen.be biedt deze mogelijkheid aan om een kassa te huren of te leasen. Kassa-Systemen.be verzorgt de volledige verhuur en lease. Inclusief de serviceverlening. Het leasen scheelt een startinvestering. De kassa kan direct gaan rinkelen! Een kassa huren of leasen werkt kostenbesparend, want digitalisering van uw organisatie betekent efficiënter werken. Met die extra inkomsten financiert u vervolgens de huur van uw kassa of kassasysteem.

 

 

Verschillende Leasevormen

Er zijn verschillende vormen van lease of huur. Wij bepalen samen met u welke vorm voor u het meest geschikt is en voor u de gunstigste voorwaardes heeft. Kassa-Systemen adviseert u met plezier over de meest geschikte huuroplossing.

Vaste maandelijkse kosten

De huurtermijnen voor een kassa huren worden gedurende de looptijd van het contract niet aangepast. Je weet hierdoor wat de kosten zijn die je jaarlijks hebt. Daarnaast heb je geen onverwachte reparatiekosten. Bij het huren of leasen van een kassa, kom je niet voor verrassingen te staan. Mocht een systeem niet meer goed functioneren, dan zijn de reparatiekosten voor ons.

De voordelen van huren of leasen

Wanneer u een kassa gaat huren of leasen, zitten daar vele voordelen aan. Zoals eerder aangegeven heb je vaste maandelijkse kosten en zijn de reparatiekosten niet voor u. Zo komt u nooit voor vervelende verrassingen te staan. Daarnaast heeft het huren en leasen nog andere voordelen:

  • U houdt uw werkkapitaal vrij, hiermee kunt u verder ondernemen;

  • Met lease kunt u veel sneller en gemakkelijker schakelen dan met lenen;

  • Het leasen is vaak een veel voordeligere vorm van financiering, dan bijvoorbeeld lenen;

  • U kunt 100% van uw bedrijfsmiddel financieren.

 

Kijk voor meer informatie op onze website.

 

Heeft u daarnaast nog vragen of ben u van plan om te gaan huren of leasen bij Kassa-Systemen.be?

 

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier

bottom of page